Staat er bij u thuis ook zo’n prachtige nieuwe auto op de oprit, met een handig keyless toegangssysteem? Wist u dat criminelen dat ook erg handig vinden? Kijkt u maar eens naar onderstaand filmpje. Zo makkelijk kunnen ze uw auto meenemen. En dat terwijl u gewoon lekker ligt te slapen, onder de douche staat of helemaal op gaat in uw favoriete televisieserie.

De keyless protector beschermd uw auto tegen deze zogenaamde ‘relay attacks’.

Hoe het werkt?

De keyless protector plaatst u in het binnenwerk van uw sleutel, in het deel waar de batterij zich ook bevindt. De fabrieksgarantie houdt u dus gewoon, want in principe is het plaatsen van de protector hetzelfde als het vervangen van de batterij.

Slot vergrendelen

Het systeem activeert automatisch en vergrendeld de auto op het moment dat de sleutel de auto verlaat. U hoeft hier niet bij na te denken. Dat is natuurlijk ook het grote voordeel van een keyless systeem. Het enige verschil is dat het signaal door de keyless protector wordt geblokkeerd. Een scanner kan dit dus niet onderscheppen en doorsturen. Uw auto staat veilig geparkeerd.

Slot ontgrendelen

Om de auto te ontgrendelen moet u de sleutel activeren. Dit doet u door tweemaal op de sleutel te tikken. U hoeft de sleutel hiervoor niet in uw handen te houden. U kunt dit ook gewoon doen als de sleutel in uw tas of in uw jaszak zit. Tik tweemaal op uw tas, of jaszak en uw auto ontgrendelt automatisch.

Installatie
In dit filmpje kunt u zien hoe u de keyless protector gemakkelijk in uw sleutel plaatst.