In Nederland en België worden elk jaar zo’n 20.000 auto’s gestolen, en elk jaar groeit dit aantal. Criminelen vinden steeds weer nieuwe slimme manieren om uw auto, soms onder uw neus vandaan, te stelen.

Staat uw auto wel veilig op uw oprit?

Vooral nieuwere Auto’s met een zogenaamd ‘keyless systeem’ zijn vaak het doelwit van criminelen. Met een speciale scanner versterken ze het signaal van de sleutel, waardoor de auto het signaal krijgt dat de sleutel in de buurt is. Dit kan zelfs over een afstand van 800 meter! Dit betekent dat uw auto gestolen kan worden als hij gewoon thuis op de oprit staat, of terwijl u hard aan het werk bent op kantoor. Maar ook als u in de buurt aan het winkelen bent kunnen dieven op deze manier uw auto ontgrendelen en meenemen. De uitrusting die de dieven hiervoor nodig hebben past namelijk gewoon in een rugzak. Ze kunnen u volgen zonder dat u iets in de gaten heeft. Soms hebben ze maar 30 seconden nodig.

resize.jpg

De Keyless Protector

Gelukkig is er een effectieve en betaalbare oplossing tegen deze vorm van diefstal: de keyless protector. Ons product blokkeert als het ware het signaal van uw sleutel en voorkomt dat criminelen zomaar uw auto mee kunnen nemen. De keyless protector maakt uw sleutel zelfs nog slimmer. Hij herkent namelijk wanneer u in de auto zit, en wanneer u uitstapt.

Als u uitstapt.

Als u instapt

https://keylessprotector.nl/nl/home/22-75-keyless-protector.html#/61-kiest_uw_automerk-kiest_uw_automerk